Wat is PUMA Creative Camp?

 

PUMA Creative Camp is een platform voor jongeren die een stempel willen drukken op het creatieve landschap van vandaag en morgen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement voor jonge creatives uit Nederland en België. PUMA brengt hiermee makers uit verschillende disciplines - zoals fashion, muziek, kunst en sport - samen, voor een programma met o.a. talks, workshops en shows waarbij het draait om inspireren, creëren en connecten.

Slow down to speed up

Even weg uit de dagelijkse routine en de natuur in om je creativiteit volop de ruimte te geven. En die creatieve get-away, dat is precies wat we je bieden. Laat je inspireren en motiveren tijdens dit event. Leer, creëer en kom tot nieuwe inzichten, samen met andere jonge creatieven. PUMA geeft je de tools om weer te kunnen versnellen, met een volledig verzorgd* dagvullend programma vol inspirerende workshops, talks en andere activiteiten.

*Deelname aan de PUMA Creative Academy is inclusief vervoer van en naar Amsterdam Sloterdijk en is er een lunch en barbecue inbegrepen.

PUMA Creative Camp is voor alle jonge creatieven uit Nederland van 18 jaar en ouder die zich, omringd door like-minded jongeren, willen laten inspireren door experts uit verschillende disciplines.

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de eerste editie van
PUMA Creative Camp op zaterdag 16 juli 2022. Meld je daarom snel aan om jouw spot te claimen!

 

Meld je aan

Deelname aan de eerste editie van PUMA Creative Camp is volledig gratis! Het dagprogramma biedt gratis talks en workshops. Daarnaast verzorgen we vervoer van en naar Amsterdam Sloterdijk en is er een lunch en barbecue inbegrepen.

 

Meld je aan

De eerste editie van PUMA Creative Camp vindt plaats op zaterdag 16 juli 2022. Het betreft een volledig verzorgd en dagvullend programma van 10:00 uur tot ongeveer 20:30 uur.

 

Meld je aan

De eerste editie van PUMA Creative Camp vindt plaats in de Tuinen van West in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je vanaf Amsterdam Sloterdijk gemakkelijk en op tijd voor de start van het programma op locatie zal zijn. De exacte locatie ontvang je na bevestiging van je deelname.

 

Meld je aan

Aanmelden voor de eerste editie van PUMA Creative Camp is heel simpel. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en vul het aanmeldformulier in.

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de eerste editie van
PUMA Creative Camp op zaterdag 16 juli 2022. Meld je daarom snel aan om jouw spot te claimen!

 

Meld je aan