Wat is PUMA Creative Camp?

 

PUMA Creative Camp is een platform voor jongeren die een stempel willen drukken op het creatieve landschap van vandaag en morgen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement voor jonge creatives uit Nederland en België. PUMA brengt hiermee makers uit verschillende disciplines - zoals fashion, muziek, kunst en sport - samen, voor een programma met o.a. talks, workshops en shows waarbij het draait om inspireren, creëren en connecten.

Meld je aan
Slow down to speed up

Even weg uit de dagelijkse routine en de natuur in om je creativiteit volop de ruimte te geven. En die creatieve get-away, dat is precies wat we je bieden. Laat je inspireren en motiveren tijdens dit event. Leer, creëer en kom tot nieuwe inzichten, samen met andere jonge creatieven. PUMA geeft je de tools om weer te kunnen versnellen, met een volledig verzorgd* dagvullend programma vol inspirerende workshops, talks en andere activiteiten.

*Deelname aan de PUMA Creative Camp is inclusief een lunch en barbecue.

PUMA Creative Camp is voor alle jonge creatieven uit Nederland en België van 18 jaar en ouder die zich, omringd door like-minded jongeren, willen laten inspireren door experts uit verschillende disciplines.

Deelname aan PUMA Creative Camp is volledig gratis! Het dagprogramma biedt gratis talks en workshops. Daarnaast verzorgen we een lunch en barbecue.

Het is nog niet bekend wanneer de volgende editie van PUMA Creative Camp plaatsvindt. Meld je aan voor de nieuwsbrief via de knop ‘aanmelden’ zodat je als eerste bericht ontvangt over een volgende editie.

Het is nog niet bekend waarde volgende editie van PUMA Creative Camp plaatsvindt. Meld je aan voor de nieuwsbrief via de knop ‘aanmelden’ zodat je als eerste bericht ontvangt over een volgende editie.

Het is helaas nog niet mogelijk om je aan te melden voor de volgende editie van PUMA Creative Camp. Meld je aan voor de nieuwsbrief via de knop ‘aanmelden’ zodat je als eerste bericht ontvangt over een volgende editie.