PUMA Creative Camp 2022 programma

Portraits door Foam Fotografiemuseum Amsterdam

In gesprek met Foam Talent Kwabena Sekyi Appiah-nti en de Amsterdamse fotograaf Lisette Appeldorn bespreken we hun inspiratie, drijfveren en werkwijze. Aansluitend maken we kennis met verschillende fotografische beeldaspecten van het portret en leer je over de sociale, culturele en maatschappelijke context van fotografie.

A Sustainable Future in Fashion

We gaan in gesprek met voorlopers in de strijd voor een meer verantwoorde mode-industrie Borre Akkersdijk (Founder, BYBORRE) en Laura Aanen (Co-Founder, REconstruct). Samen met Karol Trejo (Senior Manager Corporate Sustainability, PUMA) bespreken we hoe een duurzame toekomst in de mode eruit zou moeten zien. Van innovatief textielontwerp en productieprocessen tot het upcyclen van overstockkleding en een circulaire mode-industrie. 

An Exploration On Innovative Design

Hoe zorg je er als creatieve voor dat jouw merk of product blijft opvallen? We leven in een zeer competitieve markt waarin steeds meer mensen overspoeld worden met opties. Het is belangrijk om je te onderscheiden. Dit is niet anders voor een merk als PUMA. Daniel Taylor (Head of Design (Select), PUMA) en Jacob Ainsley (Footwear Designer, PUMA) geven ons gedurende een interactieve talk en Q&A een kijkje in de ontwerpprocessen van PUMA, bespreken hun visie op innovatie en samenwerking, en nemen ons mee door de innovaties van PUMA.

Fashion In A Digital Culture

Tegenwoordig zijn er modehuizen die zich enkel focussen om het maken en uitbrengen van digitale kleding. Mode in een digitale wereld. Samen met Daniella Loftus (Founder, This Outfit Does Not Exist), Dimitar Kralev (VFX Producer, The Fabricant) en Ivan Dashkov (Creative Director – Digital Culture, PUMA) verkennen we deze ontwikkelingen en bespreken we hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.

Independent Wave

Armin Shah (Creative Director, Complex NL) gaat in gesprek met independent artist Jay-Way over zijn reis naar het independent worden. Wat zijn  zijn uitdagingen en welke creatieve keuzes hij moet maken als independent artist? We sluiten de dag af met een showcase van Jay-Way.